28. maj 2015.28. maj 2015.
TEKVONDO: KLUB LETNjIKOVAC

DVE MEDALjE NA AUSTRIJA OPENU

Na Austrija Openu turniru G1 klase u Insbruku nastupilo je šestoro predstavnika Tekvondo kluba Letnjkovac Elihir Group. Turnir će ostati upamćen po izuzetnoj snazi i masovnosti, jer je nastupilo preko dve hiljade boraca iz 406 timova iz 55 zemalja. Najvažnije je međutim da su borci Letnjikovca i u toj konkurenciji izborili dve medalje.
Dragana Gladović je na putu do bronze pobedila protivnicu iz Italije 25:3. Zatim, Hrvatske 14:4 i Velike Britanije 3:2. U polufinalu je poražena od reprezentativke Kipra i to na samom kraju gotovo dobijenog meča sa 5:4.
Ivan Karajlović je u sjajnim nastupima savladao Predstavnika Francuske 17:15 i Portugala 9:6. Poražen je od Poljaka 4:1.
Izuzetan nastup i gotovo osvojenu medalju imao je i Marko Karajlović koji je posle dve zabeležene pobede izgubio u zadnjim sekundama četvrtfinalnog meča. Ostali predstavnici kluba su zaustavljeni na početku turnira.
Dobra vest je i da su Dragana i Miloš Gladović sa velikim brojem pobeda na svetskim turnirima ušli među prvih 15 na Evropskim listama i da će sredinom ovog meseca nastupiti kao predstavnici Srbije na Evropskim Igrama u Bakuu u Azerbejdžanu.
Značajno je takođe da će troje predstavnika kluba (Dragana Gladović, Marko i Ivan Karajlović) idućeg meseca nastupiti za nacionalni tim Srbije na Univerzijadi u Koreji.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa