4. jun 2015.4. jun 2015.
KARATE: KLUB KRUPANj

MEDALjE U LOZNICI

Takmičari Karate kluba „Krupanj“ protekle nedelje imali su veoma uspešan nastup na turniru „Loznica open“. U konkurenciji od oko 400 učesnika iz klubova iz Srbije i BiH ostvareni su sledeći rezultati.
Todor Vasiljević osvojio je zlato u katama pojedinačno u kategoriji dečaka 2006/07. godište. Iako trenira tek oko 5 meseci, danas je zaista bio sjajan i iskazao svoj veliki talenat!
Takođe, zlatom se okitila i Anđela Gajić koja je bila najbolja u kategoriji devojčica 2006/07. godište.
Stanić Miloš, ponovio je uspehe sa prethodnih turnira i pokazao da je odličan u izvođenju kata i takođe zauzeo prvo mesto i osvojio zlatnu medalju.
Zlato u katama osvojio je i Uroš Petrović.
Srebrne medalje pripale su sjajnom, upornom i uvek vrednom Dejanu Krstiću, zatim prvi put na takmičenju je nastupila Ljubica Živanović i osvojila srebro, kao i Marta i Anđelija Miladinović.
Bronzane medalje osvojili su: Predrag Ilić, Živanović Mihailo, Zeljić Nikola, Luka Lukić, Vanja Grujičić, Ognjen Dišić, Stefan Teovanović i Lazar Miladinović.
Ovo je bilo ujedno i poslednje takmičenje u prolećnoj polusezoni koju svi u karate klubu „Krupanj“ ocenjuju kao izuzetno dobru, jer su ostvareni odlični rezultati na mnogim takmičenjima širom Srbije i BiH.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa