4. jun 2015.4. jun 2015.
DVERI

PRITISAK SNS NA STANOVNIKE MAJURA

Povodom nekorektnosti u izbornom procesu za Savet MZ Majur, Srpski pokret Dveri javnosti se obraća saopštenjem članova pokreta nastanjenih u tom mestu. Deo njih bio je izložen direktnoj torturi aktivista SNS navodi član povereništva i kandidat za člana MZ Slaviša Simić.
Poštovani sugrađani, stanovnici Majura, građani Šapca, dužan sam da u ime pravde i osnovnih moralnih načela izrazim lični protest i protest pokreta Dveri Šabac zbog pritisaka aktivista SNS na mnoge Majurce. Ovih dana ste mogli čuti i videti da se piše i govori o pritiscima SNS da se za njih glasa na izborima za Savet mesne zajednice Majur.
Na sam dan glasanja u ranim jutarnjim časovima, pre devet sati, lično sam bio prisutan sa svojim roditeljima kada je grupa od 3 člana SNS došla da ubeđuje moju rođenu baku Vukosavu Simić da glasa za njih. Njima uopšte nije smetalo što je moja baka, pozadi kuće držeći motiku u rukama okopavala baštu. Tu ama baš istu motiku ona uglavnom drži u rukama i inače preko godine kada god može radeći u nadnici zajedno sa ostalim penzionerima iz komšiluka. Svi oni zajedno, od ranog proleća do kasne jeseni kada god se ukaže prilika obrađuju razne i mnoge njive od Belotića, Bogatića do Majura. Naravno niko od njih ne obrađuje te njive iz hira, besa ili želje za ličnom razonodom ili iz hobija već iz potrebe da poboljšaju svoju egzistenciju i opstanak zarađujući dodatni novac.
Važno je da su vredni aktivisti pohitali čak do bašte moje babe do strukova i leja mladog luka, paradajza, krastavaca, boranije.....pa vredna je Vuka čim je sve to zasadila i obradila, mada zamalo da joj sve to ovi vredni aktivisti SNS pogaze nogama ubeđujući je da pođe sa njima.
Na njihov poziv da pođe sa njima, da će je oni kolima povesti, ona je odgovorila da ima svoju decu koja će je povesti i odvesti. Na sve to, u prisustvu svojih roditelja, prišao sam im i rekao „pa dobro ako neće da pođe baba Vuka, idem ja sa vama“. Tada su i meni rekli da treba da glasam za SNS.
Ovim i svim drugim ekipama SNS na terenu u Majuru, kao i celom SNS, ljudi i njihovi životni problemi uopšte nisu bitni. Važno je da se po staru baku od preko 70 godina dođe i u baštu ako treba, samo za glas... sve za glas.... a posle penzioneri, motike u ruke pa u njive, SNS baš briga za vas.
Meni kao jednom od kandidata za Savet mesne zajednice ovakvo ponašanje aktivista SNS je ispod granice dobrog ukusa.
Nama kao pokretu Dveri PORODICA je svetinja i uvek na prvom mestu. Ovako grubo mešanje u porodične odnose bilo kog kandidata za Savet mesne zajednice je nedopustivo.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa