4. jun 2015.4. jun 2015.

NOĆ KNjIGE U KNjIŽARI - GALERIJI „SOVA“

Kao i prethodnih godina i ove će ljubitelji dobre knjige imati priliku da stignu do svojih omiljenih naslova po najpovoljnijim cenama. „Lagunini“ klubovi čitalaca i knjižare „Delfi“ otvoriće svoja vrata širom Srbije u petak, 12. juna. Tako će se i u šabačkoj Knjižari ““ galeriji „Sova“ od 17 časova pa do ponoći moći kupiti naslovi svih žanrova po specijalnim popustima.
U toku „Noći knjige“ članski popusti „Laguninog kluba čitalaca“ i količinski popusti neće se sabirati sa popustima koji za jednu knjigu iznose 25, za dve 30, tri 35, a četiri i više 40 odsto. Strana izdanja biće snižena za 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača do dvadeset odsto.
Praznik knjige uz koju oni najuporniji ostaju budni i tokom cele godine Izdavačka kuća „Laguna“ uveličaće i velikim svetskim hitovima. Među njima je i najnovija, bogato ilustrovana knjiga „Svet leda i vatre“ Džordža R. R. Martina, pisca svetskog bestseler serijala epske fantastike po kojem je snimljeni i peti ciklus serije „Igra prestola“. Klasik američke književnosti „Ubiti pticu rugalicu“ Harpera Lija pojaviće se u novom prevodu Marka Mladenovića, dok će domaća književnost u „Noći knjige“ biti bogatija za novi roman Dragana Velikića „Islednik“ i Vanje Bulića „Teslina pošiljka“.
O. G.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa