4. jun 2015.4. jun 2015.
POČINjE REKONSTRUKCIJA KOŠ KLUBA

LETI BASKET ZIMI KLIZANjE

Nakon mnogo godina Šapčani će ponovo moći da svoje slobodno vreme kvalitetno provode na terenima Koš kluba. Građevinska dozvola je dobijena i kada se, nakon tendera, izabere izvođač radovi na rekonstrukciji će početi.
-Tenderska dokumentacija se priprema i u kratkom roku treba da bude raspisana nabavka. Kada dobijemo izvođača radovi će krenuti. Za ovaj objekat ove godine je izdvojeno sedam miliona dinara u budžetu. Nadam se da će taj novac biti dovoljan da se uradi teren i sve ono što je potrebno da se on stavi u funkciju. Ono što će biti specifično i drugačije u odnosu na raniji period jeste tartan podloga, koja je vrhunska za igranje košarke, naveo je direktor JP Sporstki centar “Šabac“, Dragan Nikolić.
Zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić izrazio je zahvalnost Nikoliću koji je najzaslužniji za dobijanje građevinske dozvole. Pajić je rekao da završena velika borba koja se vodila sa papirologijom i administracijom.
-Praktično sada sve zavisi od nas. Očekujem da za oko dva meseca dobijemo upotrebljiv sportski objekat, koji svi Šapčani nose u lepom sećanju. Moći će da dođu ovde i uživaju kao nekad, rekao je Pajić.
Plan je da Koš klub zimi bude pretvoren u klizalište.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa