11. jun 2015.11. jun 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: POSAVOTAMNAVSKA SREDNjA ŠKOLA

IZ VALjEVA U VLADIMIRCE

Posavotamnavska srednja škola koja ima 639 učenika i atraktivna zanimanja poput geodetskog tehničara, pravnog tehničara, kuvara, poslastičara i tako redom zavredela je poverenje po svemu sudeći mnogih tvrdi v.d. direktor Milan Isailović.
- Mi smo od Obrenovca, Loznice, Valjeva i okolnih opština uradili prezentaciju i da će aktiviranjem Doma učenika i drugih sadržaja biti opet škola velikog ugleda sa zanimanja koja prate hod vremena, zadovoljan je Isailović i dodaje.
- Zanimljivo je da se porodice dolazile da se uvere u ono što smo pokazali i tako je geodetski tehničar biti u centru pažnje i već su uzeti stanovi u zakup porodica koje žele da im deca ovde završe školu, kaže Isailović istučići da će iz tih sredina već obezbeđeno četiri učenika.
U školi se ponose učešćem na svim takmičenjima i prvim mestima ali i plasmanima koji u konkurenciji velikih škola vrede stostruko.
Kada je Dom učenika u pitanju, stigla je presuda protiv izvođača radova od oko pola miliona dinara, što će opet putem koji je precizan preko ministarstva stići do škole, nadaju se ali i putu koji vodi u Vladimirce iz okolnih sredina kao i dosad ne zaboravljajući lokalnu samoupravu sa kojom imaju izuzetnu saradnju.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa