11. jun 2015.11. jun 2015.
NASTAVLjENA AKCIJA „KARAVAN ZDRAVLjA“

BESPLATNI PREGLEDI U ŠTITARU

Akcija šabačkog Doma zdravlja nastavljena je prošlog četvrtka u Štitaru
Priliku da proveri zdravstveno stanje prošlog četvrtka iskoristilo je više od 40 žitelja Štitara. S obzirom da ovo selo nema ambulantu, mogućnost besplatnih pregleda, bez obzira na to da li imaju overene zdravstvene knjižice ili ne, im mnogo znači.
- Mislim da su ovakve akcije veoma važne, posebno nama na selu. Veliki broj zainteresovanih to dokazuje. Na ovaj način mogu da provere svoje zdravlje, a najvažnije je što to mogu da urade i oni koji nemaju overenu zdravstvenu knjižicu, jer oni i nemaju drugih mogućnosti. Zahvalni smo svima koji su organizovali ove preglede, lekarima i sestrama, i nadam se da će se nešto ovako korisno i dobro i nastaviti, navela je Rada Gajić iz Štitara.
Poput poseta seoskim sredinama u Pocerini, „Karavan zdravlja“ je naišao i na više nego pozitivne reakcije meštana Štitara.
- Veoma mi je drago što je i ova akcija izazvala veliko interesovanje i što je i danas obavljen veliki broj pregleda. Naravno, da je za to važna dobra organizacija akcije i veliko angažovanje zaposlenih u Domu zdravlja Šabac. Ovakvim akcijama pokazujemo i odgovornost i verujem potvrđujemo da smo lider u pružanju primarne zdravstvene zaštite, rekao je prim. dr Miroslav Popović, direktor Doma zdravlja Šabac.
Akcija Karavan zdravlja dokazuje spremnost Doma zdravlja da pruži kvalitetnu i bezbednu zdravstvenu zaštitu u svakom našem selu. Na taj način jačamo preventivnu ulogu i izlazimo u susret potrebama naših sugrađana, navela je Nataša Radovanović, član Gradskog veća Šapca zadužena za ruralni razvoj.
M.S.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa