11. jun 2015.11. jun 2015.
ŠABAC PONOVO IMA BAZEN

REPREZENTATIVCI PRVI ZAPLIVALI

Rekonstruisani bazen u Šapcu otvoren je prijateljskom vaterpolo utakmicom Srbije i Rusije. Detaljan izveštaj moći ćete da pročitate u sledećem broju “Glasa Podrinja“.
Neposredno pred otvaranje bazen su još jednom posetili predstavnici Vaterpolo saveza Srbije. Zoran Avramović, izvršni direktor VSS, koji je četvrti put posetio objekat, od početka njegove gradnje, bio je veoma zadovoljan onim što vidi.
-Mislim da je bazen veoma funkcionalan, lepo osmišljen i napravljen i da će Šapčani uživati dok ga budu koristili. VSS je učinio sve da vaterpolo izađe iz Beograda, da i drugi gradovi, koji imaju uslove, budu domaćini velikih, ozbiljnih utakmica. Svetska liga u vaterpolu igrala se u Nišu, Kragujevcu i Kruševcu. Očekujemo da se i u Šapcu odigra neka takva utakmica. Meč sa Rusima je pripremni za završnu fazu Svetske lige, čiji pobednik će se plasirati direktno na Olimpijske igre u Rio. Prema tome, za nas je i ovaj susret veoma značajan, bez obzira na prijateljski karakter, rekao je Avramović.
Gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović istakao je da sada svi mogu da se uvere da je moguće u Srbiji neki infrastrukturni projekat uraditi u roku. Prema njegovim rečima cene ulaznica za bazen će biti najpristupačnije moguće, pogotovu za najmlađe.
Odmah nakon uklanjanja montažnih tribina, koje su postavljene za potrebe utakmice, bazen će biti na raspolaganju građanima Šapca.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa