18. jun 2015.18. jun 2015.
Humanitarni turnir u malom fudbalu

Fudbal solidarnosti

Omladina Pokreta socijalista je u toku juna na teritoriji cele Srbije organizovala humanitarne turnire u malom fudbalu pod nazivom „Fudbal solidarnosti ““ Igraj i pomozi“, radi prikupljanja novčanih sredstava koja su uplaćena u Fond za lečenje dece u inostranstvu.
Tim povodom je i omladina Pokreta socijalista Šabac organizovala 20. i 21. juna humanitarni turnir u malom fudbalu na terenu Sportskog društva „Partizan“ u Šapcu.
Pored ekipe Pokreta socijalista , na turniru su učestvovali i: SNS Šabac, SNS Majur, Cerski marš, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Nova Srbija, Zapadna Srbija, JKP „ Vodovod“ i JKP „ Stari Grad“.
Svaka ekipa je uplatila po 2.000 dinara na račun Fonda za lečenje dece u inostranstvu. Osim ekipa učesnica akciji se priključio i sindikat „Nezavisnost“ Telekoma Šabac uplativši sredstva iako nisu imali ekipu sa kojom bi učestvovali na turniru zbog radnih obaveza. Ukupno je prikupljeno 20.000 dinara.
Otvaranju turnira je prisustvovala i izvela počasni udarac, narodna poslanica Gorjana Marinković, član Pokreta socijalista.
Pobednik turnira je ekipa Nove Srbije, koja je bila bolja u finalu od ekipe JKP „ Stari Grad“. Na treće mesto plasirala se ekipa SNS Šabac pobedivši ekipu SNS Majur.
Ovo je bio drugi turnir u malom fudbalu koji je organizovao Pokret socijalista Šabac. Sva sredstva prikupljena na prošlogodišnjem turniru, donirana su prošlog septembra Osnovnoj školi u Miokusu.
Omladina Pokreta socijalista Šabac se zahvaljuje svim učesnicima na iskazanoj solidarnosti i humanosti, nadajući se i budućoj saradnji u sličnim manifestacijama.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa