(18. jun 2015.)

IZ POLICIJSKE UPRAVE ŠABAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, rasvetlili su dva krivična dela razbojništva i jedno neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.
Policija je po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Šapcu zadržala M.S. (1995) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je 17. juna, oko 13 časova, iz pošte u mestu Drenovac kod Šapca, maskiran i uz pretnju pištoljem oteo 80.000 dinara.
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden radi saslušanja u Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu.
Zbod postojanja osnova sumnje da su krajem maja opljačkali poštu u šabačkom prigradskom naselju Letnjikovac lišeni su slobode Č.S. (1992), D.M. (1992) i Z.Ž. (1993) iz Šapca.
Sumnja da su oni zajedno sa P.T. (1976) i A.J. (1978), koji su ranije uhapšeni, maskirani, uz pretnju pištoljem , oteli 431.000 dinara.
Na predlog višeg javnog tužioca osumnjičenima je, nakon saslušanja, određen pritvor.
Policija u Šapcu rasvetlila je i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i po nalogu osnovnog javnog tužioca u Šapcu zadržala N. P. (1991) iz Šapca.
Sumnja se da je on 18. juna u Koceljevi protivpravno prisvojio putničko vozilo „reno megan“, ali je brzom i efikasnom akcijom pripadnika policije uhvaćen.
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden radi saslušanja u Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu.

Najnoviji broj

11. jul 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa