25. jun 2015.25. jun 2015.
LIDER RADIKALA PRISUSTVOVAO SEDNICI OKRUŽNOG ODBORA

PRIPREME ZA IZBORE

Lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj prisustvovao je prošle subote sednici Okužnog odbora ove partije u Šapcu. On je tom prilikom istakao da svi opštinski i okružni odbori SRS moraju mnogo više da rade i da se pripremaju za predstojeće lokalne izbore. Šešelj osim lokalnih, očekuje raspisivanje i republičkih izbora, zbog čega insistira na jačanju stranačke infrastrukture.
- Nismo u potpunosti zadovoljni stanjem u Srpskoj radikalnoj stranci u Šapcu, te preduzimamo mere da se to stanje što pre popravi. Na sastanku Okružnog odbora smo kritikovali pojedinačne primere nerada, neaktivnosti i nesposobnosti. Tako ćemo nastaviti i u budućnosti, jer je naš cilj da stanje u stranci radikalno promenimo do septembra, jer se spremamo za lokalne i republičke izbore. Jačamo odbore, tako je i na ovom sastanku za potpredsednika Mačvanskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke izabrana dr Ljiljana Stanimirović, koja je nedavno pristupila našoj stranci, naveo je Šešelj.
Nova potpredsednica Okružnog odbora SRS dr Ljiljana Stanimirović istakla je da joj imenovanje predstavlja veliku čast i da će se truditi da opravda poverenje članova i predsednika stranke.
- Želim da dam doprinos radu Srpske radikalne stranke, jer su u njenom programu ali i praktičnom delovanju, na prvom mestu Srbija, radni čovek i napaćeni narod. Maksimalno ću se truditi da pomognem, kako kroz oblast medicine, tako i kao građanin Srbije. Srećna sam i ponosna što sam postala član Srpske radikalne stranke, a predsedniku i ostalim članovima dugujem neizmernu zahvalnost što su me izabrali za potpredsednicu Okružnog odbora, navela je dr Stanimirović.
M.Maksimović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa