3. jun 2010.3. jun 2010.
NAKON IZBORA ZA MIS ZAPADNE SRBIJE

KATARINA U TUNISU

Pobednica izbora za Mis zapadne Srbije, Katarina Petrović, prvog juna otišla je u Tunis, gde se zajedno sa ostalim devojkama koje će učestvovati u finalu, priprema za naredno takmičenje. Ipak, pre odlaska u Tunis, Katarina je porazgovarala sa nama i otkrila nam svoje planove i ambicije
Kada se prijavila za takmičenje, ova devojka nije ni slutila da će joj se život toliko promeniti za samo jedan dan. Katarina je posle izbora imala samo jedan dan da se pozdravi sa ljudima koji su joj pružili podršku, jer je već sutradan morala da prisustvuje sastancima sa čelnicima Miss yu agencije, čiji je sada član.
Veoma sam srećna što mi se pružila šansa da se upustim u svet mode. Ranije to jesam pokušavala, ali Šabac je mali grad koji ne pruža mnogo mogućnosti, jer je blizu Beograda a sve je centralizovano u Beogradu. Priznajem da sam bila malo skeptična kada sam slala prijavu, jer sam mislila da su izbori ovakve vrste namešteni, ali sada sam presrećna. Zahvalna sam Betty Boop agenciji, koja mi je omogućila kontakt sa samim vrhom modne scene naše zemlje, kaže Katarina u jednom dahu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa