2. jul 2015.2. jul 2015.
NOVO RUKOVODSTVO SPS ODRŽALO SASTANAK

ODBORNICI MOGU DA SE VRATE

Novi rukovodilac Gradskog odbora SPS Šabac prof. dr Mirko Kerkez održao je sastanak sa rukovodstvom ove gradske organizacije u proširenom sastavu i tom prilikom prisutne upoznao sa novonastalom situacijom, predstavio ciljeve i zadatke koji se nalaze pred socijalistima Šapca, kako u organizacionom tako i u pripremi za predstojeće lokalne izbore.
-Sa prvog sastanka nosim utisak da su članovi Gradskog odbora pokazali jedinstvo i spremnost da rade na jačanju stranke u Šapcu. Oni su izneli i niz primedbi na rad smenjenog predsednika, ali i sugestije kako da se poboljša rad partije u ovoj gradskoj organizaciji i ostvare rezultati koji se očekuju od socijalista Šapca. Naš cilj je da na sledećim lokalnim izborima SPS u Šapcu osvoji preko 20 odsto glasova, rekao je tom prilikom prof. dr Mirko Kerkez i dodao da poziva sve odbornike koji su napustili stranku i u gradskoj Skupštini formirali grupu građana da se vrate u SPS, jer za njih i dalje ima mesta u Partiji.
Na sastanku je izabran i novi sekretar Izvršnog odbora ove gradske organizacije Maja Milićević.
Sa socijalistima Šapca pored Kerkeza razgovarali su članovi Glavnog odbora i narodni poslanici SPS prof. dr Žarko Obradović i Ćorđe Čabarkapa.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa