9. jul 2015.9. jul 2015.
Zminjak

Ulica u centru sela

Asfaltiranjem 150 metara ulice u centru Zminjaka, u neposrednoj blizini igrališta, nastavljeno je uređenje ovog mačvanskog sela. Kako su ocenili predstavnici Saveta mesne zajednice i okupljeni žitelji, ovim je nastavljena dobra saradnja između Gradske uprave grada Šapca i MZ „Zminjak“. Gradonačelnik Nebojša Zelenović i meštani su se složili da je ova ulica važna za celo selo.
- Naša politika podrazumeva zalaganje za uređenje svih prigradskih i seoskih mesnih zajednica i obezbeđivanje uslova za kvalitetan život ljudi na selu. MZ „Zminjak“ je jedna od najoperativnijih seoskih mesnih zajednica i njeni predstavnici su uvek voljni da učestvuju u zajedničkim akcijama, rekao je gradonačelnik Šapca.
Dragan Stanković, meštanin sela Zmiinjak i odbornik u Skupštini grada Šapca, ističe da im sređivanje ulice i novi asfalt mnogo znači, jer bi nakon svake jače kiše nastajali problemi zbog zadržavanja vode na kolovozu.
- Današnjom akcijom olakšaćemo kretanje i bezbednost meštana i svih prolaznika kroz Zminjak. Već smo počeli sa uređenjem centra sela, tako što smo srušili deo zida oko igrališta, planiramo da posadimo travnjak i stavimo klupice, naveo je Stanković.
Vrednost radova iznosi milion dinara, a svi radovi se izvode posredstvom Direkcije za puteve grada Šapca.



Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa