9. jul 2015.9. jul 2015.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Srpska Narodna Partija

Srpska Narodna Partija će u narednom periodu raditi na stvaranju uslova da Šabac, poput Zlatibora, dobije svoju kancelariju za saradnju sa Rusijom čiji će zadatak biti da promoviše izvozne, turističke i investicione potencijale mačvanskog kraja na ruskom tržištu. Deo smo poljoprivredne regije sa velikim potencijalom za rast i Šabac kao njen administrativni i privredni centar ima veliku šansu da poveća izvoz poljoprivrednih proizvoda na tržište Rusije, bez carina, ali i privuče investitore.
Zato je Kancelarija, kao zvanična državna institucija potrebna Šapcu kako bi privrednici i poljoprivrednici organizovanije nastupili na tržištu Rusije i povezali se sa institucijama i organizacijama u Rusiji radi povećanja izvoza.
Sela i poljoprivredna gazdinstva su prethodnih godina prepuštena sebi samima i bore se za goli opstanak. Mreža kanala za navodnjavanje, ako i još postoji, zapuštena je, ali zato na adrese poljoprivrednika redovno stižu računi za odvodnjavanje zemljišta.
SNP smatra da su trenutna sredstva predviđena Budžetom Grada Šapca za poljoprivredu premala za razvoj agrara koji svojim potencijalom predstavlja najveću razvojnu šansu čitavog Mačvanskog okruga. S tim u vezi, najveća pažnja u narednom periodu biće posvećena borbi za poboljšanje uslova za razvoj poljoprivrede.
Srpska Narodna Partija , Poverenи

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa