9. jul 2015.9. jul 2015.
ŠABAČKE ZANATLIJE DANAS NA OSNIVAČKOJ SKUPŠTINI

DOBRODOŠLI SU SVI KREATIVCI

Iako je Osnivačka skupština šabačkih zanatlija okupljenih oko Bazara „Starih i umetničkih zanata“ trebala da se realizuje prošlog četvrtka zbog velike zainteresovanosti odložena je za večeras u 20 časova u nekadašnjem kafiću „Enigma“, danas „Moon Session Club“, u Ulici Vlade Jovanovića.
Na prethodnom sastanku predočene su sve odrednice Osnivačkog statuta a razgovaralo se i o imenu Udruženja koje bi okupilo ne samo šabačke zanatlije već i sve kreativce različitih zanimanja.
Poziv za sve one koji žele da pristupe ovom Udruženju i dalje važi jer, kako su istakli, „Kreativna industrija“ je, kako je radno ime Udruženja, nestranačko Udruženje građana za negovanje tradicije i starih umetničkih zanata, izgradnju uslova za razvoj socijalne pravde i novog kulturnog modela odgovornog društva u kojem postoji jednaka šansa u budućnosti za svakog. Takođe to je organizacija za iniciranje, stimulisanje, stvaranje, organizovanje, koordiniranje, podržavanje i realizovanje svih akcija koje doprinose kreativnom izražavanju kroz kreiranje sadržaja iz oblasti starih umetničkih zanata, ekonomskom osnaživanju žena, unapređenju i poboljšanju kvaliteta života, razvoja volonterizma i slično.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa