16. jul 2015.16. jul 2015.

RAZMENA VK “ŠABAC“ ““ VK “SPARTAK PROZIVKA“, SUBOTICA

Otvaranjem Gradskog bazena u Šapcu, stvorena je mogućnost za razvoj plivačkog i vaterpolo sporta. Posle mesec dana rada, vaterpolisti iz VK “Šabac“, krenuli su krupnim koracima i za cilj postavili, da se što pre otvori škola vaterpola. Veliki bazu klub će dobiti uz besplatne akcije “Šabac, Grad bez neplivača“ i time otvoriti novo poglavlje u radu sa mlađim kategorijama. Završetkom akcije dečaci i devojice koji žele da se bave vaterpolom, biće prihvaćeni u školi vaterpola.
- U ponedeljak 21.07.2015. dečacima iz kluba u goste su stigli vršnjaci iz Subotice. U zadnjih deset godina bez bazena, nismio bili u mogućnosti da organizujemo razmene u našem Gradu. Dobijanjem ovakvog objekta otvorile su se nove mogućnosti, a mi kao klub ne želimo da gubimo ni jedan trenutak. Organizovali smo gostovanje VK “Spartak Prozivka“, te će dečaci 1999. godište i mlađi u naredna tri dana odigrati nekoliko trening utakmica. Nadamo se da će ovakav vid saradnje, koji se inače praktikuje u vaterpolu sa mlađim kategorijama, podići kvalitet u radu ali i omogućiti trenerima usavršavanje, navode u VK “Šabac“.
Ovo je prva razmena na novom objektu i već su napravljeni pregovori sa drugim klubovima da dođu na trodnevnu razmenu gde deca borave u porodicama naših članova. Tokom letnjeg perioda dogovorena je razmena sa valjevcima i u goste nam stiže ekipa VK “Valis 93“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa