16. jul 2015.16. jul 2015.
KRUPANjSKA

OAZA ZA SPORTISTE

Krupanj je mesto gde u vrelim letnjim danima sportske ekipe vrše svoje pripreme za predstojeću sezonu. U razgovoru sa trenerima i sportistima naišli smo samo na reči hvale za naš grad.
Fudbaleri FK „Drina“ iz Zvornika, koji su bili smešteni u pansionu „Pegaz“, uspešno su završili svoje tradicionalne sedmodnevne pripreme u Krupnju.
Po rečima trenera Vladice Petrovića, doskorašnjeg trenera FK „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca, novog superligaša Srbije, prvotimci su za njih uvek najteži deo priprema odradili izvanredno i napravili osnovu za dalji rad i napredovanje.
Za vreme boravka u Krupnju fudbaleri „Drine“ su odigrali tri pripremne utakmice za predstojeću sezonu. Pobeđena je „Loznica“ i FK „Rađevac“, dok se utakmica sa FK „Mačva“ završila bez golova.
Osim fudbalera tu su i odbojkaši. OK „Kikinda“ iz Kikinde, posle godinu dana, ponovo je na sedmodnevnim pripremama u Krupnju. Reč je o mlađoj selekciji, koju čini 15 dečaka i 5 devojčica, a tu su i 2 trenera.
Prema rečima trenera Milana Radosavčeva, u Krupnju, u hotelu „Grand“ su naišli na toplu dobrodošlicu, uslovi za rad su im odlični, a sportska hala i ostali treneri im pružaju odlične uslove za rad. Odigrana je i prijateljska utakmica sa OK „Rađevac“.
Turistička organizacija Opštine Krupanj i u narednom periodu očekuje sportske ekipe, kao i da će gosti koji su trenutno tu, doći i naredne godine u još većem broju.
T.O.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa