23. jul 2015.23. jul 2015.
VLADIMIRCI: VODOSNABDEVANjE I DALjE VELIKI PROBLEM

VANREDNO I DALjE

Vanredna situacija u opštini Vladimirci traje i dalje. Negde manje negde više problema. Apel za razumevanje traje sa željom da se bespotrebno pijaća voda ne troši kako bi je što više ljudi imalo.
- Za sada najteže je u rubnim selima opštine, selu Krnule u Radovića mali, u Jaloviku u Miloševićima, kaže pomoćnik predsednika opštine Rade Kovačević koji je uvek u najtežim okolnostima da ljudima pojasni poteškoće i pomogne.
- Kada je ovakva situacija u toku onda kolač treba podeliti. Dovoljno je pozvati opštinu za pomoć a i mi sami koliko god možemo stižemo gde je najteže. Narodni poslanik Vlada Milošević i predsednik opštine Milorad Milinković biju bitku u Beogradu po ministarstvima pa se nadamo da ćemo se sa ovim problemom što pre izboriti. Imamo problema i u Jazovniku i u delu Matijevca uz magistralni put.
Izborili smo sedam cisterni koje su po mestima i dve mobilne i ko god ima potrebu opet podsećamo da stižemo koliko se može da stignemo do njihovog mesta. Naravno apel za razumevanje i korektno trošenje vode uslov je da svi izdržimo jer realno problem je velik, zaključuje Kovačević.
Biće i kontrole na terenu ali svi se uzdaju u kolektivni razum jer muka je zajednička a problemi sa vodosnabdevanjem redovno prisutni tokom leta uz najavu da se trajno reše tokom ove godine.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa