23. jul 2015.23. jul 2015.
KANELARIJA ZA MLADE GRADA ŠAPCA NASTAVLjA SA REALIZACIJOM PROJEKTA

UNAPREĐENjE POLOŽAJA MLADIH

Drugu godinu za redom Kancelarija za mlade grada Šapca realizuje projekat „Unapređenje mladih na selu“ čiji je cilj da se mladima sa seoskog područja pruži mogćnost samostalnog organizovanja kulturnih i sportskih događaja radi poboljšanja kvaliteta njihovog slobodnog vremena. Zahvaljujući idejnom tvorcu projekta „Unapređenje mladih na selu“, najmlađem odborniku Skupštine grada Šapca Milutinu Stankoviću, njegovim prijateljima sa sela i uz svesrdnu podršku direktorke Kancelarije za mlade grada Šapca Naile Mehmedović, tokom jula u Drenovcu i Mačvanskom Pričinoviću održani su sportski turniri.
- Imamo neke najave da će se mladi javiti i iz Predvorice i Gornje Vranjske kako bi i tamo organizovali turnire. Ovom prilikom pozivam sve mlade na nivou grada Šapca, kako sa sela, tako i sa teritorije grada, da se jave kako bi zajedno organizovali neke događaje preko kojih će biti poboljšan život svi njih. Kancelarija za mlade pruža svu logističku podršku u vidu nagrada, pehara, lopti, ozvučenja i svega onog što je neophodno kako bi se održao jedan turnir - izjavio je Milutin Stanković na konferenciji za novinare prošle srede, 22. jula, u prostorijama Kancelarije za mlade grada Šapca.
Odzivom publike, kao i učešćem trinaest ekipa iz Mačvanskog Pričinovića, Drenovca, Klenja, Šapca, Majura, Tabanovića i Ševarica, bio je zadovoljan i organizator turnira Đorđe Knežević.
- Za prvu godinu prezadovoljan sam. Kvalitet turnira nije bio loš. Pobedila je domaća ekipa iz Mačvanskog Pričinovića. Sve je prošlo bez ijednog incidenta. Voleo bih da nam se sledeće godine pridruži što više ekipa. Zahvalio bih se Kancelariji za mlade grada Šapca na sponzorstvu i pomoći jer bez njih ne bi mogli ništa da ostvarimo, kao i Mesnoj zajednici Mačvanski Pričinović i sponzorima „Inoksu“ i „Cevteksu“- dodao je Knežević.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa