30. jul 2015.30. jul 2015.
osnivaČka SkupŠtina

fudbalski veterani

U Šapcu je u ponedeljak 3. avgusta održana osnivačka Skupština Udruženja fudbalskih veterana Grada Šapca.
Prisutni članovi osnivačke Skupštine izabrali su Tomislava Petrovića za prvog predsednika Skupštine Udruženja a potom se pristupilo izboru članova Upravnog i Nadzornog odbora.
Za predsednika Nadzornog odbora izabran je advokat Rajko Petričić dok će mu u radu odbora pomagati Dražen Kordić i Dejan Marjanović. Članovi Upravnog odbora su: Vladica Kuzmanović (potpredsednik), Zoran Spalević, Borisav Radovanović, Zoran Pantić, Ljubiša Đurković, Miroslav Tomić i Aleksandar Živanović koji je izabran za predsednika Upravnog odbora Udruženja fudbalskih veterana Grada Šapca. Prisutni su jednoglasno podržali predlog da se za generalnog sekretara Udruženja izabere legenda šabačkog fudbala i bivši as Mačve Ljubomir Ljuba Ivanić. Shodno ideji koja je nastala na održanom triagonalu između bivših igrača Mačve, Radničkog Zorke i Aika, pristupilo se realizaciji i osnivanju jednog krovnog Udruženja koje će okupiti sve bivše fudbalere na teritoriji Grada Šapca. Članovi Udruženja će iskoristiti letnji period za što efikasiju pripremu narednih aktivnosti koja se planiraju već u septembru.
U utorak je u Pocerskom Pričinoviću odigrana utakmica između veterana Šapca i veterana koji su igrali za FK „Mladost“ iz Pocerskog Pričinovića.
Za veterane Šapca igrao je i gradonačelnik Nebojša Zelenović, koji je ljubiteljima fudbala iz ovog mesta poklonio profesionalne fudbalske lopte.
Veterani Šapca bili su uspešniji u pogađanju mreže domaćeg golmana i golovima Jevtića, Andrića, Spalevića i Rankovića (dva), na kraju slavili sa 5:1.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa