30. jul 2015.30. jul 2015.
OD PETKA U PREDVORICI

TURNIR U MALOM FUDBALU

U organizaciji Kancelarije za mlade grada Šapca i MZ Predvorica u petak od 18 časova startuje Noćni turnir u malom fudbalu.
- Predvorica je četvrto selo u kome će se održati turnir u malom fudbalu u organizaciji Kancelarije za mlade. Trajaće do nedelje. Sve zavisi koliko će biti ekipa. Do sada je prijavljeno sedam, a nadamo se da će biti dvadeset. Posle prijavljivanja, praviće se grupe i turnir će početi. Ovde imamo uslove za osam sportova - košarku, odbojuku, fudbal, tenis, stoni fudbal, itd. Interesovanje je za sada veoma veliko. Imamo prijavljene i dve domaće ekipe. Fudbal je, inače, sport kojim se ovde najviše bave ““ izjavio je proteklog utorka na terenu u Predvorici Nemanja Tanasić, organizator turnira ispred MZ Predvorica.
Predvorica je četvrta mesna zajednica u poslednjih mesec dana u kojoj će se realizovati projekat Kancelarije za mlade grada Šapca „Unapređenje mladih na selu“.
- Veoma je važno da se mladi u budućnosti organizuju. Drago mi je što je to konačno krenulo. Ovom prilikom pozivam i mlade na nivou grada Šapca da se jave u Kancelariju za mlade kako bismo i neke aktivnosti na nivou grada organizovali. Takođe pozivam sve ljude da iz Šapca dođu u Predvoricu 7. avgusta i posmatraju turnir do samog kraja ““ poručio je Milutin Stanković, odbornik Skupštine grada Šapca.
Zadovoljstvo organizacijom proteklih turnira u Drenovcu, Mačvanskom Pričinoviću i Lipolistu, izrazila je i direktorka Kancelarije za mlade grada Šapca Naila Mehmedović.
- Imali smo veliki odziv mladih na terenima, dobru atmosferu i, najbitnije, sportski duh. Nadamo se da će tako biti i ovde. Inače, nisu samo sportska dešavanja u pitanju već su u planu i da se organizuju kulturni i muzički događaji. Nadamo se da će mladi imati još nekih ideja koje ćemo moći da realizujemo ““ rekla je Naila Mehmedović.
Svi zainteresovani za ovaj turnir mogu se prijaviti do petka do 18 časova na broj 064 500 45 64. Organizatori su se potrudili tako da će pored „žurke do zore“ za posetioce biti obezbeđene i nagrade.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa