6. avgust 2015.6. avg 2015.
U ORGANIZACIJI KANCELARIJE ZA MLADE I MESNE ZAJEDNICE

PREDVORICA REALIZOVAN KULTURNO-SPORTSKI VIKEND

Nastavljajući sa realizacijom projekta „Unapređenje mladih na selu“ prošlog vikenda u saradnji sa Mesnom zajednicom Predvorica realizovan je kulturno-sportski vikend. Osam ekipa iz Žabara, Vučevice, Miokusa, Mišara i Predvorice odazvalo se na učešće u Velikom noćnom turniru koji je počeo prošlog petka, a završio u nedelju uveče sa žurkom kako za učesnike tako i za posetioce kojih je bilo u većem broju.
- Pobedila je ekipa iz Miokusa. Zadovoljni smo odzivom kako ekipa tako i posetilaca. Sve je prošlo bez ijednog incidenta, a zadovoljstvo učesnika i navijača bilo je očigledno ““ izjavio je organizator ispred MZ Predvorica Nemanja Tanasić.
Turnir u Predvorici, po rečima direktorke Kancelarije za mlade grada Šapca Naile Mehmedović, dokaz je da se rade dobre stvari kada su u pitanju mladi sa seoskog područja.
- Drago nam je što se mladi javljaju iz svih mesnih zajednica. Nadamo se da ćemo imati do kraja avgusta još turnira. Zadovoljni smo projektom i njegovim uticajem na mlade. Ujedno je pokazao njihovu angažovanost, kao i to da sve što zamisle mogu da ostvare zajedno sa nama - izjavila je Naila Mehmedović.
Da će tako najverovatnije i biti u narednom periodu potvrđuje i turnir održan proteklog utorka na Mišaru.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa