Info

6. avgust 2015.6. avg 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: NI ŽEGA NE OMETA PREGAOCE

POSULI 7.500 TONA KAMENA

U opštini Vladimirci radi se neumorno a glavobolju donosi voda gde je vanredno i dalje a spas donose cisterne dok Direkcija za puteve radi u dve smene po rečima pomoćnika predsednika opštine Rada Kovačevića.
- Urađeno je 150 kilometara puteva seoskih i mnogi koji nisu decenijama taknuti poput onih u Mesarcima i drugim mestima. Da krenemo od vedrijih strana. Izvučeno je i posuto oko 7.500 tona kamena ni po kakvoj političkoj liniji već po potrebi građana. Tako će biti i dalje uz molbu da se voda troši racionalno a putevi takođe uređenjem obala i kanala produže vek trajanja. Mi činimo i u vreme žege da se da podneti i molimo za strpljenje koje nas ne sme izdati. Ne samo na ovom polju, optimista je Kovačević.
Pomoćnik predsednika opštine najavljuje brojne zadatke koji su pred opštinarima koji su svakog trena uz meštane varošice i 29 sela. I tako će biti i nadalje jer obećanja se moraju ispoštovati a kao primer čelnika čiji dan počinje na točkovima zarana a završava u suton. Tek da se zna.
U želji da građanima opštine prirede i opuštanje uz manifestacije poput izbora mis Posavotamnave na bazenu u sklopu plivačkog kompleksa lokalna samouprava poziva na druženje sa renomiranim Amadeus bendom. Da se duši da oduška i pokaže da se i u teškim danima može uz pesmu sve prebroditi.
Pesmi i sluhu čelnika hvala.
S.K.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa