13. avgust 2015.13. avg 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PUTEVI DOBIJAJU NOVO RUHO

VODA I PUTEVI PRIORITET

Predsednik opštine Vladimirci Milorad Milinković najavljuje i nastavak radova na vodosnabdevanju i putnoj mreži o kojoj uz Direkciju za puteve brine i Direkcija za poljoprivredu.
- Izvučeno je već preko 8.000 tona kamena a po završetku kompletne opštine ide se u posipanje i malskih puteva da dobiju izgled koji odavno iščekuju. Ujedno urediće se i seoski putevi koji će omogućiti da se stigne do njiva i vrati kući sa letinom a što je opet naša obaveza, kaže Milinković.
Vodosnabdevanje se rešava samo novim glavnim vodom.
- Preko tri kolimetra će biti urađeno paralelno sa sadašnjim vodom tako da ćemo pucanje cevi izbeći a do tada tu su stacionirane cisterne po najugroženijim selima i pokretne koje stižu na poziv ugroženih uz apel da se voda adekvatno troši. Ujedno i kopanje bunara je putokaz u rešenje vodosnabdevanja poput Prova koje dobija tri nova bunara sa tehničkom vodom na radost kraja koji nije imao vode narodski ni za lek, zaključuje predsednik opštine i napominje da se u toku leta radilo non-stop bez odmora, i da pomaka ima uz ponovljeni apel i na strpljenje jer nasleđena je gomila problema.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa