13. avgust 2015.13. avg 2015.
Zajedno za Srbiju

Laži umesto argumenata

Gradski odbor stranke Zajedno za Srbiju ističe da naprednjački lažovi, umesto odgovora na pitanje zašto nesposobna Vlada nije završila sistem za navodnjavanje u Mačvi, koji je započela prethodna Vlada, a koji je trebalo da bude završen još 2013.godine, ponovo kleveću, obmanjuju i vređaju.
Zajedno za Srbiju pita, ponovo, kada će nesposobna Vlada uraditi svoj posao i omogućiti poljoprivrednicima u šabačkom kraju da njihov trud i zarada ne propadaju zbog suše. Podsećamo da je grad Šabac, kao jedini u Srbiji, pripremio svu potrebnu dokumentaciju za navodnjavanje i svoj deo posla završio pre nekoliko godina. Što se tiče pitanja o reformi pravosuđa, Zajedno za Srbiju ističe da, u vreme sprovođenja ove reforme, Dušan Petrović nije bio ni na jednoj državnoj funkciji, pa i ne može snositi bilo kakvu odgovornost. Ali, podsećamo da je, za vrema mandata predsednika Zajedno za Srbiju na mestu ministra pravde, Zagorka Dolovac izabrana na mesto Okružnog tužioca u Beogradu, kao najvećeg tužilaštva u zemlji. Prošlog meseca gospođa Dolovac je izabrana za Republičkog javnog tužioca. Za njen izbor glasao je skoro ceo parlament i svi naprednjački poslanici. Toliko o doprinosu srpskom pravosuđu.
Zajedno za Srbiju dalje, ističe da naprednjački lažovi, danas, svoje političke protivnike, bez ikakvog osnova, optužuju za nepoštenje i izmišljeni kriminal, baš kao što su protivnike optuživali za izmišljenu izdaju zemlje, kao strane plaćenike, dok su bili radikali. Naprednjacima, naravno, baš ništa ne smeta da takvu, kobajagi izdajničku, politiku danas sprovode i brane kao najvažniji nacionalni interes. Laži umesto odgovora i argumenata. Zajedno za Srbiju se protiv toga bori i zato ćemo tražiti podršku građana Šapca, kaže se u saopštenju za javnost Gradskog odbora stranke Zajedno za Srbiju Šabac.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa