13. avgust 2015.13. avg 2015.
SRPSKA NAPREDNA STRANKA ŠABAC

CENA REFORMA PRAVOSUĐA

Srpska napredna stranka, u ime dobronamernih građana, pita ZZS i lidera te stranke Dušana Petrovića koliko je Srbiju koštala reforma pravosuđa. U toj „reformi“ na ulicu je isterao dugogodišnje sudije i u sudnice „instalirao“ poslušnike Demokratske stranke.
Građani Srbije nisu zaboravili ni kako je, kao ministar poljoprivrede, Petrović vodio agrarnu politiku i koliko su poljoprivrednici od toga imali koristi. A posebno kako je „neko“, u ime DS, „skinuo kajmak“ proizvođačima mleka! Kažu, pomenulo se, ne povratilo se.
Srpska napredna stranka, zalaže se za očuvanje instutucionalnih vrednosti države, zbog čega građanima ne može da odgovori na sve češće postavljano pitanje: kada će Petrović, konačno, biti uhapšen!
Tu moć ostavljamo u rukama MUP i pravosuđa. Ne mešamo se u rad državnih organa. Verujemo da je pravda dostižna, iako često spora.
Srpska napredna stranka, njeni funkcioneri, brojno članstvo, simpatizeri i svi građani Srbije, dobro znaju da ne može proći nekažnjeno nijedan čovek koji je - pored pravosudnog sistema - urušio bankarski sektor i srpski agrar. Zbog svega ovoga, ali i niza sumnjivih privatizacija, narod je Dušanu Petroviću (ne od milja), „prišio“ nadimak - 10 posto.

Povereništvo GO SNS Šabac

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa