17. jun 2010.17. jun 2010.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE FK“MAČVA“

ČAST SPASLI PETLIĆI

Pozitivno ocenjen rad kluba u protekloj takmičarkoj sezoni. Poverenje struci. Ambicije u narednoj sezoni iste
Povodom završetka takmičarske sezone u prostorijama FK“Mačva“ je organizovana konferencija za štampu, kojoj su prisustvovali predsednik upravnog odbora Sovranije Čonjagić, šef stručnog štaba Slobodan Milinković, igrači Samurović, Đukić i Pejović, i vođa „Šanera“ Marko Mandić.
Prisutni novinari su upoznati sa ocenom izvršnog odbora rada i rezultata svih „Mačvinih“ selekcija u protekloj takmičarskoj sezoni, planovima za naredni period i zaključenjem ugovora o saradnji sa imenjakom iz Bogatića.
Predsednik upravnog odbora je upoznao novinare da je izvršni odbor jednoglasno zaključio da su u protekloj takmičarskoj sezoni sve selekcije „Mačve“ ostvarile planirane sportske rezultate. Pruženo je puno poverenje stručnom štabu da i u narednoj takmičarkoj sezoni predvodi „Mačvu“. Da podsetimo: petlići su osvojili ubedljivo prvo mesto u svojoj ligi, pioniri su bili treći, kadeti su ispali iz Prve kadetske lige Srbije, omladinci nisu uspeli u baražu za ulazak u Prvu omladinsku ligu Srbije, a prvi tim se nije plasirao u viši rang takmičenja.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa