17. jun 2010.17. jun 2010.
MOJA RUSIJA U MOSKVI

ZVANIČNA PODRŠKA RUSIJE

Delegacija Stranke Srpskog Spasenja “Moja Rusija“, boravila je u petodnevnoj poseti glavnom gradu Rusije, Moskvi. Cilj posete je bio upoznavanje ruskih zvaničnika sa postojanjem i radom stranke. Glavni cilj prijem u DUMI kod gospođe Ljubov Konstantinove Sliske, potpredsednice Ruske DUME i potpredsednice vladajuće Putinove partije, Jedinstvene Rusije. Ona je i potpredsednik Komiteta za Bezbednost Rusije kao i predsedavajuća delegacije Ruske Federacije u pregovorima sa NATO. Gospođa Sliska se još o
Razgovori sa Ljubov Konstantinovom, protekli su u veoma srdačnoj i prisnoj atmosferi. Gospođa Sliska je dobro upoznata sa dešavanjima na Balkanu i u Srbiji. Upoznali smo je sa našim dosadašnjim radom i planovima u budućnosti. Obavestili smo je o formiranju krila stranke u Republici Srpskoj i u Crnoj Gori a uskoro i u Makedoniji. Gospođa Sliska je bila prijatno iznenađena kada je videla poklon koji smo joj uručili, foto album naše stranke sa fotografijama dočeka Predsednika Medvedeva u oktobru prošle godine, kao i fotografijama bilborda sa likom Premijera Putina koje naša stranka postavlja širom Srbije.
ZBLIŽAVANjE PRAVOSLAVLjA
Tokom razgovora smo se složili da je neprihvatljivo širenje NATO-a na Pravoslavni Balkan i da treba raditi na što većem zbližavanju svih pravoslavnih naroda sa maticom Rusijom. Iskoristili smo priliku da se sa najvećim poštovanjem i respektom zahvalimo Rusiji i Ruskom Narodu za bezrezervnu podršku u Ujedinjenim Nacijama i svim međunarodnim institucijama, u očuvanju naše Svete Srpske Zemlje, Kosova. Gospođa Sliska nam je potom ukazala veliku čast i pozvala našu stranku da ostvari zvaničnu saradnju sa Jedinstvenom Rusijom. Takođe je obećala da će na sledećem sastanku informisati Premijera Putina i Predsednika Medvedeva o našem radu . Ovo smatramo velikim korakom, pošto smo mlada stranka u osnivanju a što je, samim tim, još jedna potvrda da smo na pravom putu i da Rusija sada otvoreno podržava našu ideju !

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa