20. avgust 2015.20. avg 2015.
Polufinalni izbor za Mis Srbije održan u Šapcu

NAJLEPŠA ŠAPČANKA

Titulu ponela Jovana Vićentić
U petak 21. avgusta u luksuznom ambijentu renoviranog hotela “Sloboda“ u Šapcu, uz brojne ugledne zvanice, održan je izbor za najlepšu devojku Šapca.
Titulu “Mis Šapca“ je ponela Jovana Vićentić (21), studentkinja Više tehnološke škole iz Šapca. Jovana je pobedom obezbedila mesto u finalu na izboru za Mis Srbije kao i stipendiju na R&B koledžu. Na izboru je učestvovalo 14 devojka. Lentu prve pratilje primila je učenica srednje Ekonomske škole Teodora Janković (17), iz Beograda, a za drugu pratilju proglašena je Helena Jelić (19), takođe iz Beograda.
Devojke su imale tri izlaska na scenu. Prošetale su u prelepim haljinama modne kuće Ras, zatim u atraktivnim kupaćim kostimima Il Ljuore Italiano, a za poslednji izlazak se pobrinula naša poznata modna kreatorka Ivana Đjurin, čije su glamurozne kreacije oduševile sve prisutne.
Specijalan gost bio je Pinkova zvezda Pavle Dejanić, program je vodio Višeslav Petković.
Članove žirija činile su poznate ličnosti iz sveta sporta, televizije i glume, među kojima su bili i: Rada Đuričin, doajen srpskog glumišta, Vukašin Rajković, bivši rukometaš i reprezentativac Srbije, Dragan Jovićević, doktor Fakulteta dramskih umetnosti i novinar Nina, Aleksandar Aleksić, kajakaš i olimpijac, Nina Radulović Lečić, tv lice, Maja Manojlović, novinar informativnog programa Tv Pinka, kao i Branislav Lečić, naš čuveni glumac koji je na početku Izbora pričao o divnom gradu Šapcu, njegovoj bogatoj istoriji, kulturi i tradiciji. Predsednik žirija bila je Vesna Jugović De Vinča, organizator izbora za Mis.
Naš poznati novinarsko-glumački par Lečić na kraju večeri je uveličao ovaj događaj i dodelio tri stipendije za prvi semestar u edukativnom centru “Lekart“. Kao najkreativnije i umetnički nadarene prepoznali su Teodoru Janković, Andrijanu Radojčić i Katarinu Armuš.

Viber otvara svoja vrata centralnoj i istoČnoj Evropi
Širenje pozitivnih vibracija
Globalna aplikacija za razmenu poruka širi svoju prisutnost na tržištu postavljanjem Generalnog direktora za region Centralne i Istočne Evrope
Viber (Vajber), jedan od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka, objavio je postavljanje Atanasa Rajkova za Generalnog direktora Vibera za Centralnu i Istočnu Evropu. Viber danas ima više od 600 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, a Centralna i Istočna Evropa su jedan od tri najzastupljenija regiona na svetskom nivou. Ovim potezom, Viber nastavlja sa primenom strategije razvoja i održavanja jake baze korisnika u regionu - uvođenjem lokalizovanog marketinškog pristupa.
- Primetili smo neverovatan rast u Centralnoj i Istočnoj Evropi i mi želimo da nadograđujemo taj potencijal kroz lokalizovan marketing i strategiju sadržaja za milione korisnika Vibera širom regiona- izjavio je Mark Hardi, Generalni direktor marketinga Vibera.
Rajkov se pridružio timu Vibera posle deset godina rada na razvoju mobilne telefonije i VAS usluga pri najvećem telekom i mobilnom provajderu u Bugarskoj, kao i radu na kreiranju i jačanju lokalnih “start-ap“ eko sistema sa fokusom na mobilnu telefoniju.
U svojoj novoj ulozi, Atanas preuzima uzbudljiv zadatak nastavka tendencije uspeha koji su obeležili poslovanje Vibera u region Centralne i Istočne Evrope, sa posebnom pažnjom na tržišta Bugarske, Grčke, Srbije i Mađarske ““ koje predstavljaju vodeća tržišta po statistici i tendencijama razvoja među aktuelnih 27 miliona korisnika ovog regiona.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa