27. avgust 2015.27. avg 2015.
U „CAPITOL PARKU“ ODRŽAN SPORTSKI DAN

ZDRAVA ZABAVA ZA SVE

Kada su u pitanju ovogodišnji letnji programi u „Capitol Parku“ kreativnosti nije nedostajalo. Tako je bilo i prošle subote u periodu od 17 do 22 časa. Na veoma zabavan način deca, ali i odrasli, svoje vreme za šoping upotpunili su učešćem u sportskim dešavanjima. Na ovaj način promovisan je ne samo zdrav način života već porodično druženje koje je u današnjem savremenom društvu svedeno na minimum.
U sportskom duhu, ali i uz odabir muzike DJ Sesija, posetioci su imali priliku da učestvuju u igrama pokreta „Džbodž 360 kinetic“, pokažu izdržljivost na sportskom poligonu za decu i odrasle „Urban street Njorkout“ i „Cross fit“, kao i na Zabavnom sportskom poligonu za pojedinačne i porodične sportske igre. Nije izostao ni „Sportski orijentirung“ i „Footbal Ftrestayler“. Učesnici su svoju spretnost mogli da pokažu na atletskom i fudbalskom poligonu. Za sve one koji su želeli da nauče kako da pravilno vežbaju na usluzi je bio personalni trener koji im je davao korisne savete i pokazao određene vežbe.
Pažnju su privukli i ekstremni sportovi poput „Parkoura“, kao i vožnje rolera i skejta na poligonu spretnosti. Održani su i javni časovi prezentacija tenisa, aikidoa, džiudžice, brazilske džiudžice, realnog aikidoa, zumbe i fitnesa, i bodi bildinga.
Ni visoka temperatura nije sprečila sve učesnike da se dobro zabave, relaksiraju, ali nauče i nešto novo.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa