27. avgust 2015.27. avg 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PODELA KNjIGA PRVACIMA

PRAZNIK PRVAKA

Na kompleksu sportsko plivačkog centra u Vladimircima proteklog četvrtka bilo je svečano i živo, obilje najmlađih i graja na svakom koraku. Lokalna samouprava i Amadeus bend su priredili radost i spektakl koji se ne zaboravlja. Prvaci, njih 134 iz OŠ “Žika Popović“ i OŠ “Jovan Cvijić“ iz Debrca dobili su vredne poklone od opštine.
- Mi smo se postarali da rančeve, pribor i brošuru o ponašanju u saobraćaju dobije svako dete, i tako ono najneophodnije ima uz sebe od svoje opštine na dar. Ujedno moram istaći da bi nam bilo drago da je dece više sa nadom da će se mladi parovi za to postarati poput našeg sugrađanina Dejana Nešića koji sa suprugom Jelenom gaji šestoro dece. Kapa dole uz očekivanje da će i drugi poći njihovim primerom, kaže predsednik opštine Milorad Milinković.
Poklone su delili narodni poslanik Vlada Milošević, predsednik Skupštine Vladica Marković, pomoćnik predsednika opštine Rade Kovačević i sam čelni čovek opštine uz neopisivu radost dece koja su bila presrećna dobijenim. Bio je tesan prostor oko bazena za decu i roditelje te poštovaoca grupe Amadeus benda koja je uz dve predgrupe uveselila sve u prazničkoj večeri, gde su po rečima člana benda zvezde bila deca uz opšte odobravanje.
Primer kako se brine o naraštajima koji dolaze uz nadu da će opština imati sve više stanovnika, a brige ne manjka. To je ono što je provejavalo u svakoj priči uveseli dečje neponovljive radosti o kojoj će se dugo pričati.
Iz 29 sela i same varošice dolazila su deca i prostor koji je bio bogom dan za igru očas posla pretvorili u grajom odenuti raj. Svojstveno deci bilo je živo i raspevano, a pokloni čekani sa nestrpljenjem koje deca jedino razumeju. Hvalili su odreda roditelji gest poklanjanja uz nadu da će susret sa školom proteći poput ove večeri.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa