3. septembar 2015.3. sep 2015.

“MEDICINAR“ POBEDNIK TURNIRA

Memorijalni rukometni turnir “Suzana, Ana, Ljubinka“ održan je u nedelju, 06.09.2015. godine u hali “Gimnazije“ sa početkom u 9 časova.
Učešće na turniru su uzele pored domaćina “Medicinara“ još i ekipe ORK “Beograda“, “Srem“ iz Sremske Mitrovice i ekipa “Loznica-grad“.
Otvarajući turnir predsednik skupštine kluba Dragan Mitrić je rekao da se kroz organizaciju ovakvih turnira neguje sećanje na naše bivše igračice i da će ovakvi turniri biti organizovani i u buduće.
U polufinalnim susretima sastale su se prvo ekipe “Loznice-grada“ i ORK “Beograda“. Lozničanke su bile bolje rezultatom 30:28 (18:13).
U drugom polufinalu domaći “Medicinar“ je ubedljivo savladao “Srem“ sa 39:29 (16:14).
U borbi za treće mesto između ORK “Beograda“ i “Srema“ uspešniji je bio “Srem“ koji je posle izvođenja sedmeraca bio uspešniji i slavio sa 33:32 (18:14).
U finalu domaća ekipa predvođena Anom Radović savladala je ubedljivo “Loznicu-grad“ sa 35:22 (20:10) i tako osvojila veliki pehar namenjen pobedniku turnira.
Za najboljeg golmana turnira proglašena je Višnja Varga (“Srem“), najbolji strelac je Aleksandra Ručnov (“Medicinar“) a za najboljeg igrača turnira bez konkurencije je proglašena vanserijska Ana Radović.
Nagrade pojedinkama i ekipama uručili su brat Suzane Stanković i čelni ljudi “Medicinara“, D. Pavlović, P. Fajfrić i V. Petrović.
U okviru turnira snage su odmerile i mlade ekipe šabačke škole rukometa (2002. god.) sa ekipom iz Sremske Mitrovice i doživele su poraz od 15:9 (3:5).

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa