3. septembar 2015.3. sep 2015.
„ZAPADNA SRBIJA“ I SDS ZAJEDNO NA IZBORE

KOaLiCIJA „POBEDA ZA ŠABAC“

Predstavnici Pokreta „Zapadna Srbija“ i Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke dogovorili su zajednički nastup na sledećim lokalnim izborima u okviru koalicije „Pobeda za Šabac“. U narednom periodu, nastaviće razgovore i sa drugim strankama i pokretima, a najbliži su postizanju dogovora sa Gradskim odborom Socijaldemokratske partije Srbije. Predstavnici „Pobede za Šabac“ istakli su na konferenciji za novinare da su se i u prošlosti trudili da doprinesu ekonomskom razvoju Šapca, sprovođenju odgovorne socijalne politike i unapređenju svih segmenata života u gradu, te da će ove teme biti dominantne i u budućnosti.
- Poboljšanje privrednih uslova, veća socijalna davanja i bolja zdravstvena zaštita su naši ciljevi. Veliku pažnju posvetićemo zaštiti porodice, posebno onima sa troje i više dece. I u narednom periodu ćemo se, kao i do sada, odgovorno ponašati. Politika koalicije „Pobeda za Šabac“, i naše odborničke grupe je politika rada i rezultata, rekao je Nemanja Pajić, lider pokreta „Zapadna Srbija“
Veselin Vuković, predsednik GO SDS Šabac istako je da je njegova stranka u „Zapadnoj Srbiji“ našla pouzdanog političkog partnera.
-Sa ovim ljudima sam sarađivao i u prošlosti, a smatram da imaju veoma dobar pogled na situaciju u gradu. Oni podržavaju ono što je dobro, a kritikuju i pokušavaju da učine dobrim ono što ne valja. Osim toga, naša stranka je mlada, te nam odgovara što uz „Zapadnu Srbiju“ možemo da iznesemo svoje mišljenje. Verujem da u resorima u kojima je zastupljen naš koalicioni partner možemo da realizujemo naše ideje, naveo je Vuković.
M.Maksimović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa