3. septembar 2015.3. sep 2015.
LDP

formiraN mesni odbor u Kamenjaku

U ponedeljak u Mesnoj zajednici Kamenjak, gradski odbor Liberalno demokratske partije formirao je mesni odbor Kamenjak. U kampanji „Vreme je da osvojimo budućnost“ ovo je četvrti formirani mesni odbor na nivou Grada. Za predsednicu je izabrana Marija Mihajlović, koja je ujedno bila i kandidat za lokalnog odbornika u ovoj izbornoj jedinici 2012. godine na listi Preokret ispred LDP.
„Kamenjak je jedna od nastarijih mesnih zajednica na nivou Grada. Liberalno demokratska partija je uvek ovde imala dobro uporište i mi večeras osnivamo svoj mesni odbor. Veoma mi je drago što večeras ima ovoliko članova Liberalno demokratske partije sa kojima ćemo u budućnosti pokrenuti rešavanje onih pitanja za koje smo tražili podršku na izborima 2012. godine. Ovom prilikom pozivam sve svoje komšije i sugrađane iz Kamenjaka, da nam se priključe i tako ulepšamo našu mesnu zajednicu“, izjavila je predsednica mesnog odbora LDP Kamenjak, Marija Mihajlović.
Menadžer gradskog odbora LDP Šabac, Milutin Stanković se na početku svog izlaganja osvrnuo na podršku koju je LDP imala u ovoj mesnoj zajednici, a zatim izjavio: “LDP je na proteklim lokalnim izborima na izbornoj jedinici Kamenjak 2 imala najbolji izborni rezultat. Drago mi je što uspešno nastavljamo formiranje svoje organizacije na nivou Grada, jer bez stabilnog i jakog LDP ni život naših sugrađana neće biti kako treba. Očekujem i u budućnosti dobru podršku u ovoj mesnoj zajednici jer smo do sada neke stvari koje smo obećali u izbornoj kampanji i ispunili, a potrudićemo se da do kraja mandata ispunimo sve što smo obećali da ćemo uraditi ukoliko budemo bili deo lokalnog parlamenta.“
Na sastanku su pored članova Liberalno demokratske partije sa mesne zajednice Kamenjak bili prisutni i članovi gradskog odbora Gordana Marković, Dragana Jelesić i Marko Protić, kao i član koordinatorskog tima za Grad Igor Milutinović.
GO Liberalno demokratske partij&

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa