3. septembar 2015.3. sep 2015.
NASTAVLjA SE PROJEKAT „DVA NA DINAR“

ASFALTIRANE DVE ULICE

Zajedničkim sredstvima, meštani Jelenče i Gradska uprava, finansirali asfaltiranje dve ulice u ovom naselju.
Posle dosta godina očekivanja, žitelji ulica 23. oktobra i Valjevskog partizanskog odreda dobili su asfaltne puteve. Kroz program „Dva na dinar“ prikupili su milion dinara, dok je grad Šabac opredelio dva miliona dinara za izvođenje radova.
- Ukupna dužina dve asfaltirane ulice iznosi oko 600 metara. Vrednost radova je tri miliona dinara, a pripremni i asfalterski deo posla obavila je firma „Jugokop Podrinje“. Meštani Jelenče, posle vodovodnih i kanalizacionih priključaka, kao i postavljene javne rasvete, sada dobijaju i asfaltirane ulice tamo gde ih nije bilo. Politika grada je da uslovi za život budu identični na gradskom i seoskom području, kao i u prigradskim mesnim zajednicama, naveo je direktor Direkcije za puteve Miodrag Filipović.
Meštani Jelenče zadovoljni su što se projekat asfaltiranja lokalnih puteva sprovodi i u njihovom naselju, koje, po infrastrukturi, dobija obrise gradske mesne zajednice.
- Asfaltiranje ulica u Jelenči nastaviće se i u narednom periodu. Kako kroz koju ulicu bude prolazila kanalizaciona mreže, tako će i žitelji tih ulica dobijati asfalt. Stanovnici dve ulice u kojima su izvedeni radovi pokazali su veliku solidarnost i rešenost da urade za njih veoma važan posao, naveo je poverenik Gradske uprave u Jelenči Aleksandar Jovanović.
M.S.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa