10. septembar 2015.10. sep 2015.
BOKS: TURNIR BK MAČVA

STEFANU LUKIĆU ZLATNA ČIVIJA

U sportskoj hali “Zorka”, protekle subote, viđen je odličan boks. Tradicionalna Zlatna Čivija je okupila poštovaoce plemenite veštine i borce iz devet klubova od kojih je jedan bio iz Crne Gore.
Žiri u sastavu Predrag Stanišić predsednik UO BK Mačva Vesna Živković član gradskog veća zadužena za sport, Mileta Gujančić predsednik sindikata Železare Smederevo Slobodan Lazić bivši bokser i trener bokserske reprezentacije Jugoslavije i Hasan Dudić kompozitor posle 13 borbi Zlatnu Čiviju je dodelio Stefanu Lukiću članu BK Mačva.
- Ovo je veliko priznanje koje mi daje podstrek za dalju karijeru jer su veliki majstori osvajali ovaj trofej , blistao je Lukić.
Najbolji tehničar je bio Nenad Marković iz BK Podgorice a najbolji par Damnjan Mijailović iz BK Mačve i Stefan Panić iz Vukova iz Loznice dok je budućnost ringa Semiz Aličić iz BK Mačve bio najmlađi pobednik.
Na kraju manifestacije je dodelila plakete za pomoć klubu domaćinu prestižnog trofeja. Priznanja su dobili Hasan Dudić, Tadija Kačar, Mileta Gujančić, Predrag Prodanović i alfi i omegi kluba direktoru BK Mačva Draganu Petroviću.
Samu ovogodišnju priredbu su pomogli grad Šabac, sindikat Nezavisnost Železare Smederevo, osiguranje Dunavsalon pekara Jovanović i Predrag Marinković poznatiji u sportskim krugovima kao Bonasera koji već 35 godine pomaže bokserski klub Mačva čak iz Berlina sponzorskim osećajem utkao se u nezaborav priču o ljudima velike duše i poštovaocima plemenite veštine.
Turnir kojim se BK Mačva ponosi tako je dodao novi kamenčić u mozaik trajanja boksa koji ima nove velike talente i obećava trajanje mnogih pa i ove manifestacije koja će naredne godine proslaviti tri decenije trajanja.
Uz druženje i tradicionalno gostoprimstvo kluba poželeli su svi na mnogaja ljeta.
S.K.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa