10. septembar 2015.10. sep 2015.
OVOG VIKENDA U „CAPITOL PARKU“

MINI VAŠAR

Za sve one koji iščekuju Malogospojinski vašar odličan uvod imaće tokom predstojećeg vikenda ali u „Capitol Parku“. U periodu od 11 do 22 časa posetioci će moći da uživaju na „Mini vašaru“. Raznovrstan program, kako za male tako i velike, tokom dva dana pružiće više od dobre zabave.
Bazar „Starih i umetničkih zanata“ i Luna park za decu i mlade moći će da se obiđe od 11 do 22 časa tokom oba dana. Kreativne radionice predviđene su u periodu od 11 do 14 časova, od 17 do 21 čas oslikavanje lica, odnosno Face painting, od 17 do 21 Foolospoty Entertainment - akrobate na štulama, Jungling, performas sa vatrom, kako u subotu tako i u nedelju.
U subotu od 11 do 14 časova najmalađe će zabavljati Klovn Šašavko uz dečje animacije, a u nedelju od 11 do 15 časova TIM animatori će biti glavni kada su u pitanju animacije za decu i odrasle. Subotnja zabava od 17 do 18 čaasova predviđena je za Klovna Balondžiju, Funy karaoke i tombolu, a nedeljna za klovna i dečje animacije. Vašarske zabavne igre sa animatorima predviđeno su od 18 do 19 časova u subotu, a u istom, samo nedeljnom terminu, biće realizovana Mađioničarska predstava. Besplatno fotografisanje sa smešnim dodacima omogući će Šašava foto kabina i to u periodu od 18 do 20 časova u subotu. U nedeljnom terminu od 19 do 20 časova predviđene su od 19 do 20 časova.
Tokom oba dana od 18 do 22 časova zabava očekuje sve uz „Džbodž 360 kinetik igrice“ i DJ Session.
Od ponedeljka, 14. septembra, za sve posetioce i zaposlene „Capitol Park“ Šabac uveo je besplatnu liniju na kojoj će saobraćati mini bus. Tokom cele sedmice, sem vikendom, organizovana je besplatna vožnja na području grada Šapca. Nedeljom ide redovna linija autobusa „Mačva Ekspresa“. Sve dodatne informacije o ruti i satnici mini busa mogu se pogedati na sajtu njnjnj.sabac.capitolpark.rs, kao i fejsbuk stranici.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa