10. septembar 2015.10. sep 2015.
SAOPŠTENjE DRŽAVOTVORNOG POKRETA

USPEH VLADE U MARKETINGU

Na početku četvrte godine mandata, od kako je na vlasti koalicija na čelu sa Srpskom naprednom strankom, sa žaljenjem konstatujemo da je jedini uspeh ove Vlade oličen u marketinškom predstavljanju propasti Srbije kao istorijskog uspeha.
Briselski sporazum i predaja Kosova i Metohije, smanjenje plata i penzija, uništavanje srpske privrede i poljoprivrede, obračuni i ubistva u centrima gradova, pravljenje od Srbije sabirnog centra i mesta za trajni boravak nesrećnih izbeglica i uništavanje srpskih medija, jedina je istina koja oličava prethodne tri godine vlasti Vlade Srbije.
Šabac za to vreme od republičkih vlasti nije dobio ništa, sem lažnih obećanja, čak ni ono što je Vlada Srbije morala po zakonu da uradi, poput povraćaja sredstava građana Šapca iz republičkog Budžeta i izgradnje zaštitnog nasipa na Savi kod Čevrntije. Tokom poslednje tri godine, ista ta Vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem, je njihova sredstva mimo zakona dodeljivala opštinama i gradovima gde je na vlasti SNS.
Državotvorni pokret Srbije još jednom poziva sve Šapčane, kojima je stalo do našeg grada, da podignu svoj glas protiv rušilačke politike koju sprovodi SNS i njihova Vlada Srbije.
Državotvorni pokret Srbije, Povе

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa