10. septembar 2015.10. sep 2015.
POJAČANA POBEDA ZA ŠABAC

KOALICIJA NA ISTIM PRINCIPIMA

Koalicija Pobeda za Šabac, koju su činile Zapadna Srbija i Socijaldemokratska stranka, u utorak je potpisala sporazum o daljoj saradnji sa Gradskim odborom Socijaldemokratske partije Srbije. Dogovor je da nastupaju zajedno kako u odborničkom klubu tako i na narednim lokalnim izborima.
-Smatramo da se politika na lokalu zasniva na poverenju u ljude koji je vode. Mi, prevashodno, imamo poverenja jedni u druge. Zbog toga mislimo da ćemo uspešno nastaviti borbu za ono šta smo definisali, a to su: bolji privredni ambijent u gradu, odgovorna socijalna politika, briga za mlade i briga za porodicu, posebno za onu sa troje i više dece. Na tom temelju gradimo ideju da Šabac može biti bolje mesto za život, rekao je lider Zapadne Srbije Nemanja Pajić.
Branko Filipović, ispred GO SDPS je istakao da mu je posebno drago što je dogovor postignut lako i bez kalkulacija, a na osnovu dugogodišnjeg poznanstva i dobre saradnje. Filipović, koji je i do sada nastupao u odborničkoj grupi Zapadne Srbije smatra da Pajić, ako zamenik gradonačelnika, kao i članovi Gradskog veća iz ove opcije izuzetno odgovorno obavljaju posao i da je to znak da će i u buduće raditi tako.
Veselin Vuković, predsednik GO SDS podsetio je da je prilikom potpisivanja koalicionog sporazuma između ove stranke i ZS obećano da će postati ozbiljna politička snaga u gradu.
-Mislim da je GO SDPS osnovan na sličnim principima kao i naše dve stranke. Polaže se dosta na čestitost i nekompromitovanost članstva. Nadam se da ćemo svi doprineti tome da Šabac mesto gde će ostajati naša deca i omladina i imati priliku za bolji život, naveo je Vuković.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa