10. septembar 2015.10. sep 2015.
VRAĆA SE SUD U VLADIMIRCE

TRI DANA ZA DELjENjE PRAVDE

Ono što se činilo u jednom trenutku kao nemoguće lokalna samouprava pretače u stvarnost. Vraća se Sud u Vladimirce kaže Rade Kovačević pomoćnik prdsednika opštine koji dodaje da će u narednih mesec dana imati tri sudeća dana, a da se sve čini i da želi da obavesti građane da se Sud vraća u Vladimirce čima će se silne putešestvije do brojnih poslova uprostiti zahvaljujući angažovanju i narodnog poslanika Vlade Miloševića i tima koji vodi opštinu i čini sve da i nemoguće naizgled reši, prezadovoljan je Kovačević.
Provo za mesec dana u sudskoj jedinici tri sudeća dana, a onda je samo pitanje dana kada će Sud opet oživeti ne sumnjamo na radost svih, kojima je opština na srcu ali i brojne obaveze podsećamo biti lakše i jeftinije jer se izbegavaju silni troškovi putovanja, što će nadaju se svi što pre biti daleka prošlost.
Na pomolu afera
U opštini Vladimirci na vidu je afera o kojoj su obavešteni nadležni organi i sredstva informisanja. Raskinut je ugovor sa Velikom Moravom izvođačem radova jer nisu ispoštovani rokovi i urušio se sporni bunar broj sedam, kaže pomoćnik predsednika opštine Rade Kovačević i podseća da je u ovaj bunar uloženo 7,8 miliona dinara i da neko mora za ovo snositi posledice po rečima Kovačevića.
Direkcija za puteve nastavlja ubrzani rad na putnoj mreži da se iskoristi svaki lep dan i podseća da je već posuto 15.000 tona kamena na lokalne i puteve u mesnim zajednicama 29 sela i samoj varošici tačnije u selu Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa