17. septembar 2015.17. sep 2015.
MAČVANI USPEŠNI NA KARATE KUPU U BAČKOJ TOPOLI

ISTORIJSKI REZULTAT

Na Svetskom karate kupu, koji je organizovala Hači o kai asocijacija u Bačkoj Topoli uz prisustvo mladih takmičara iz Mađarske, Poljske, Rusije, Makedonije i Srbije, takmičilo se i pet članova Karate kluba Bušido12 iz Badovinaca. Oni su ostvarili istorijski rezultat.
Milica Jevtić (2007) u katama dobila je zlatnu medalju. Njene kolege Marko( 2003) i Milan ( 2001) Jevtić u katama takođe su dobile zlato. Marital Arts osvojio je srebro u borbama, a Nemanja Kovačević (2001) medalju iste boje u katama. Ekipno Marko, Milan i Nemanja u katama okitili su se zlatnom medaljom, dok je Sreten Jevtić u katama u seniorskoj konkurenciji takođe osvojio zleto. Veterani su bili srebrni , a Martial Arts u katama je osvojio zlato.
Najuspešniji na takmičenju bio je Milan Jevtić sa osvojene dve zlatne i dve srebrne medalje. Za ovaj klub do sada je osvojio 106 medalja.
- Milanu Jevtiću u borbama u finalu za dlaku je izostala zlatna medalja. Ali i pored toga ostvaren je istorijski rezultat kluba i to 12 medalja. Od toga smo imali osam zlatnih i četiri srebrne, kaže osnivač i trener kluba iz Badovinaca Sreten Jevtić, koji je bio jedan od sudija na ovom karate kupu.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa