17. septembar 2015.17. sep 2015.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA – 6. KOLO

Preokretom do pobede

FK „Lipolist“ – FK „Radnički šabački“ 1:3 (1:2)
Pretilo je da vreme pokvari kompletan ugođaj na jednom od najboljih terena u Okržnoj ligi, ali domaći tim Lipolista, kao i gosti iz Šapca nisu ostali dužni prisutnima. Dva tima su priredila odličan meč, viđena su četiri gola, a bodovi zasluženo stižu u Šabac.
Inicijativu je od starta imao „Radnički“. Napravljeno je više taktičkih promena posle dva meča bez trijumfa, što je na kraju dalo rezultat. Ipak, prvi pogađaju domaći. Božanić fantastično, iz slobodnog udarca pogađa donji levi ugao za 1:0. Radost Lipolista trajala je kratko jer je ubrzo Aleksandar Pantić završio odličnu timsku akciju Šapčana za 1:1. Potpuni preokret dogodio se već u prvom delu, a novi organizovan napad Radničkog, u gol je pretvorio Strahinja Petrović, 2:1.
Nije drugačije izgledalo ni u drugom delu. „Radnički“ je napadao, „Lipolist vrebao šansu iz kontranapada. No, sve dileme oko pobednika razrešio je Jevtić za konačnih 3:1.
Drugi najstariji šabački fudbalski klub trenutno ima 10 bodova, tri manje od vodećeg dvojca Mačve 2005 i Hajduk Stanka, a u narednom kolu dočekuje Drinu iz Ljubovije.
S. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa