17. septembar 2015.17. sep 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: REŠENVELIKI PROBLEM

STIŽE TRAFO STANICA

U reakciji na tekst koji je objavljen u prošlom broju našeg lista pomoćnik predsednika opštine Rade Kovačević kao argumente da nema zloupotrebe lokala i bazena nikako u vidu iznetog u članku koji vrvi po njegovim rečima od neistina.
- Mi smo u odnosu na zarade prethodne vlasti na bazenu od oko 300.000 dinara u 2015. godini doneli 1.500.000 dinara. To je prvi argument borbe za boljitak opštine a drugo pitanje Milenku Arsiću zašto je pred izbore oštetio građane opštine pošto je progurao uvećanje nadoknade odbornicima na 10.000 dinara i pripremu istih za Skupštinu na 6.000 dinara.
SNS i vladajuća koalicija su usmereni na uređenje opštine i rešenje pitanja Doma učenika koji su se na anketi za korišćenje učenika Posavotamnavske srednje škole izjasnili u zavidnom broju, rešili i gorući problem trafoa od 630 kilovata. Zahvaljujući Kristijanu Tucakoviću i Dejanu Jovanoviću direktoru šabačke Elektrodistribucije, za mesec dana Dom učenika će dobiti trafo i time postati ponos opštine i veliki iskorak i za školarce ali i sam prostor koji smo već preporodili, ističe Kovačević nameru da se istraje i ide stopama premijera Aleksandra Vučića ni na tren se ne kolebajući.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa