24. septembar 2015.24. sep 2015.
SARADNjA AKADEMIJE RAĐ I CRVENE ZVEZDE

USPEH I OBAVEZA

Najavljena saradnja Fudbalske Akademije RAĐ iz Krupnja i Crvene Zvezde ozvaničena je 23. septembra na stadionu „Rajko Mitić“. Naime, u prostorijama Omladinske škole Crvena Zvezda na Marakani, osnivač i predsednik Akademije RAĐ, Aleksandar Vasiljević, potpisao je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa najtrofejnijim srpskim klubom. Taj ugovor podrazumeva da Akademija RAĐ, posle samo jedne godine postojanja, postaje zvanična škola fudbala Crvene Zvezde i biće predstavnik tog kluba za ovaj region. Ugovor donosi niz pogodnosti za članove Akademije RAĐ koje će u bliskoj budućnosti doneti još bolje rezultate i veću perspektivu.
Posle parafiranja ugovora, treneri Akademije RAĐ, zajedno sa još 30-ak trenera iz nekoliko najuspešnijih škola fudbala u Srbiji koje sarađuju sa Crvenom Zvezdom, prisustvovali su seminaru o radu sa mlađim selekcijama i prezentaciji Programa rada Zvezdine škole fudbala, koji će početi da se primenjuje i u Krupnju od narednog meseca.
Sve prisutne su, najpre, pozdravili Dragan Mladenović - direktor Omladinske škole, Vladimir Cvijetićanin – direktor Škole fudbala Crvena Zvezda i poslovni direktor, Predrag Turina. Zatim je koordinator rada u školi fudbala Crvena Zvezda, Dejan Arsov predstavio rad i planove koje će sprovoditi škole fudbala, saradnici Crvene Zvezde, među kojima je i Akademije RAĐ.
Posle tročasovnog sastanka u Medija centru stadiona Crvene Zvezde, na pomoćnim terenima odigrane su selektivne utakmice za generacije igrača rođenih od 2003. do 2006. godine. Među 57 najtalentovanijih dečaka iz 16 škola fudbala koja su odmerila snage sa vršnjacima iz Crvene Zvezde, našla su se i četiri igrača Akademije RAĐ i to: Miladinović Aleksandar (2003), Konstantinov Lazar (2005), Matić Viktor (2006) i Grujić Mladen (2007). Sva četvorica igrača, svojim igrama ispunila su očekivanja 10-ak trenera Crvene Zvezde i 7 skauta kluba koji su pratili mečeve i ocenjivali pojedince. Akademija je dobila pohvale i čestitke za kvalitetan rad a jedan od pomenutih igrača će do kraja godine dobiti mogućnost i da zaigra za Crvenu Zvezdu na nekim od turnira i takmičenja.
Saradnja sa Crvenom Zvezdom je veliki uspeh Akademije RAĐ, ali isto tako i velika obaveza i odgovornost da se, ugovorom definisana prava, obaveze, odgovornosti i pogodnosti, sprovedu u delo u obostranom interesu. Korist Crvene Zvezde leži u širenju svog uticaja, kontroli, povezivanju, boljem skautingu i promociji kluba. Dok sa druge strane, Akademija RAĐ dobija veliku marketinšku i savetodavnu pomoć, rad po najsavremenijem programu rada Crvee Zvezde, sigurnost i kvalitet u radu i niz mogućnosti koju Crvena Zvezda nudi svojim najbližim saradnicima a koje će pomoći da deca i treneri napreduju kroz rad i rezultate i imaju veće mogućnosti za uspeh i zadovoljstvo. Posle prve posete članova Akademije RAĐ našem najvećem stadionu, do kraja godine očekuje se i prvi dolazak predstavnika Crvene Zvezde u Krupanj.
(Internet prezentacija opštine K

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa