24. septembar 2015.24. sep 2015.
VLADIMIRCI: BORBA NA SVIM POLjIMA

ŠTEDNjA NA SVAKOM KORAKU

U opštini Vladimirci uz kapitalni posao stavljanja u rad Doma učenika i tekući poslovi idu užurbano jer zima se uveliko primakla kaže predsednik opštine Milorad Milinković.
- Narodni poslanik Vlada Milošević i ja smo u nadležnim rebuličkim institucijama dogovorili da u narednih dvadesetak dana stigne trafo stanica i tako se stvore uslovi da se uđe u završnu fazu rada Doma što će po anketama biti velika pomoć učenicima Posavotamnavske srednje škole, kaže predsednik i podseća da se uveliko radi na drugim poljima uz Dom učenika koji je sa ulaganjem od 15 miliona dinara kapitalna investicija.
- Izvukli smo u Direkciji za puteve preko 15.000 tona kamena i ujedno u selima gde se radimo kopamo kanale i radimo propuste gde god je moguće. Opet Direkcija za poljoprivredu uveliko uređuje malske puteve. Trenutno se nalazi u Jaloviku, u delu sela poznatijem kao Ćelije, i to teče očekivanim ritmom, a na polju štednje što nam je bio cilj, od početka uveli smo prevoz za zaposlene u lokalnoj samoupravi, javnim preduzećima i školama iz Šapca, čime ćemo opet smanjiti troškove na polovinu, što itekako znači maloj sredini poput naše i skromnim sredstvima kojima raspolažemo, zaključuje Milinković.
Štednja na svakom koraku ostaje geslo opštinskih čelnika i polje na kom će istrajati tvrde na svakom koraku.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa