24. jun 2010.24. jun 2010.
MIROSLAVA SAVKOVIĆ, PREDSEDNIK OPŠTINSKE ORGANIZACIJE INVALIDA RADA ŠABAC

SVE VIŠE POSLOVA

Na nedavno održanoj izbornoj Skupštini Opštinske organizacije invalida rada Miroslava Savković je po drugi put izabrana za predsednika organizacije. Predlog je stigao iz svih mesnih organizacija
U protekle četiri godine aktivnosti, sadržaji, prepoznavanje potreba i problema članstva, ublažavanje i rešavanje istih, bile su teme na izbornim sastancima u 21-oj mesnoj organizaciji u periodu od februara do aprila ove godine. Rad stručne službe dobro je ocenjen, a ideje, angažovanje, humani odnos, spremnost za timski rad, javnost u tom radu, podrška Gradske uprave, SIR-a Srbije i Ministarstva za rad i socijalnu politiku doprineli su da dosadašnji rad bude preporuka za još jedan mandatni period, do 2014. godine.
Naša organizacija je svake godine sve brojnija i članovi očekuju da se njihovi problemi bar prepoznaju, ako ne mogu svi da se reše. To su: bitno narušeno zdravstveno stanje, ekonomska ugroženost, nerešeno stambeno pitanje, gubitak posla, nemogućnost radnog angažovanja, diskriminacija u odnosu na one koji nisi invalidi, nepriznavanje prava na preostalu radnu sposobnost, ukidanje prava na 2. i 3. kategoriju invalidnosti, kaže Miroslav na početku razgovora za „Glas Podrinja“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa