24. septembar 2015.24. sep 2015.
DRAMSKA SEKCIJA GERONTOLOŠKOG KLUBA PENZIONERA PRIREDILA PREDSTAVU

ZA RASPOLOŽENjE NA NIVOU

Posle letnje pauze u prostorijama Gerontološkog kluba penzionera ponovo je bilo veselo. Članovi Dramske sekcije, osnovane pre par meseci, priredili su predstavu. Šaljivi skečevi sastavljeni od priča Tomislava Jerotića i najvećeg srpskog komediografa Branislava Nušića uz muziku i pesmu razveselili su sve.
- Sve ovo smo pripremili kako bi naši članovi bar za jedan sat zaboravili sve probleme i brige. Kući će otići raspoloženiji i veseliji. To će biti nagrada za sav trud koji smo uložili kao članovi Dramske sekcije - rekla je Nada Popović, vođa Dramske sekcije.
Oduševljena publika aplaudirala je svakom nastupu. Za kraj premijerno je izvedena pesma „Nataša“ koju je napisao i komponovao muziku za nju Branko, član orkestra. U omalenom prostoru Kluba Nada, Draga i Ilija Tovarović, Boba, Vuka, Medena, Dragan i Žiža Beljić, Dragan Mecić, Nenad i Branko pokazali su da je za dobar nastup potrebno samo malo volje i rada.
Oni koji su propustili ovaj veoma zanimljiv i duhovit program jednu njegovu tačku mogu pogledati krajem oktobra u Kulturnom centru na proslavi „Sunčane jeseni života“.

O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa