1. oktobar 2015.1. okt 2015.
POČELA GRADSKA AKCIJA „ŠAMPIONSKI ČAS“

DODATNI ČAS FIZIČKOG NA BAZENU

Na Gradskom bazenu u Šapcu počelo je sprovođenje programa „Šampionski čas“
Učenici Škole primenjenih umetnosti iz Šapca prvi su probili led među svojom generacijom i u utorak počeli sa sprovođenjem programa dodatnog časa fizičkog vaspitanja. Uz stručan nadzor zaposlenih i prisustvo profesora fizičkog vaspitanja učenici o ovoj akciji imaju veoma lepo mišljenje.
- Dolazio sam na bazen i tokom proteklih nekoliko meseci. Objekat je veoma lep, voda je topla i čista. Drago mi je i sa školskim drugovima mogu besplatno da dolazim ovde, kaže jedan od učenika Škole primenjenih umetnosti.
Plivanje je jedna od najzdravijih fizičkih aktivnosti, a interesovanje učenika Škole primenjenih umetnosti za dodatnim časom fizičkog vaspitanja na Gradskom bazenu je veliko.
- U utorak su na bezenu boravili učenici prvog razreda. Interesovanje je veoma dobro, a još više dece će biti kada im se pridruže i stariji učenici. Plivanje je veoma važno za pravilan razvoj mladih, te je naša škola veoma rado pristala da učestvuje u ovoj akciji, navodi Nemanja Ilić, profesor fizičkog vaspitanja.
„Šampionski čas“ je na usluzi učenicima svih osnovnih i srednjih škola iz Šapca. Gradonačelnik Nebojša Zelenović zato poziva direktore svih obrazovnih ustanova da se uključe u ovu akciju.
- Apelujem na direktore svih osnovnih i srednjih škola da podrže „Šampionski čas“. O deci ovde vode računa i zaposleni, ako i nastavnici koji će biti u pratnji. Dobro je da deca imaju priliku da se pravilno razvijaju i da se druže.Čas plivanja tokom nedelje je sjajna stvar za učenike. Videli smo i danas da im se ova ideja veoma dopala. Očekujem i veliku podršku roditelja ovoj akciji, a siguran sam da ćemo do kraja meseca obezbediti termine za sve škole koje se uključe u akciji „Šampionski čas“, rekao je Zelenović.
Osim „Šampionskog časa“, tokom kog sa školskim drugovima mogu da koriste Gradski bazen u Šapcu, učenicima osnovnih i srednjih škola vrata ovog objekta otvorena su i subotom, kada u građanskom terminu, mogu besplatno da se kupaju.
M.Maksimović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa