1. oktobar 2015.1. okt 2015.
GRADONAČELNIK ŠAPCA POSETIO ADVOKATSKU KOMORU

PRAVNA SIGURNOST ZA SVE

Svi građani Šapca, a posebno oni koji se odluče na privrednu aktivnost u gradu, moraju biti maksimalno pravno zaštićeni, u skladu sa svim pravnim propisima koji važe u Srbiji, centralna je poruka susreta predstavnika Advokatske komore Šapca i gradonačelnika Nebojše Zelenovića prošlog utorka. Predstavnici Advokatske komore izrazili su zadovoljstvo što ih je po prvi put u istoriji njihovog udruženja posetio neki od gradonačelnika Šapca.
- Zahvalan sam gradonačelniku što je izrazio želju da se upozna sa radom Advokatske komore i predložio proširenje saradnje. Naša komora i Ministarstvo pravde su aktivni u donošenju zakona o dodeli besplatne pravne pomoći. Tako će u gradovima poput Šapca, Loznice ili Valjeva biti omogućena pravna pomoć socijalno ugroženim licima. Drugi deo naše saradnje se ogleda u zaštiti ljudskih prava i sloboda, što je osnovni zadatak advokata. Spremni smo da pomognemo u rešavanju svih problema. Zajedno sa rukovodstvom grada želimo da pomognemo svim građanima u ostvarivanju njihovih prava, rekao je Slobodan Milutinović, predsednik Advokatske komore Šapca.
Gradonačelnik Šapca je posebno istakao važnost rada advokata prilikom privrednih aktivnosti, pri započinjanju poslovnih aktivnosti i kasnije tokom rada.
- Moj posao je da u gradu stvorim bolji poslovni ambijent, a za to su potrebni podrška i saveti Advokatske komore. Formulišući novu politiku za sledeću godinu, politiku koja će omogućiti zapošljavanje novih ljudi, ne možemo je zamisliti bez kvalitetne pravne pomoći. Ne postoji bolje mesto za pravni savet od Advokatske komore. Spremni smo, kao Grad, da čujemo sve sugestije o tome kako da se unapredi život u gradu, rekao je Zelenović.
M.S.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa